Visie en Missie

 

Onze visie

Ontwikkelen en groeien gebeurt in het dagelijks leven. Daar waar mensen elkaar ontmoeten en zich met elkaar verbinden, zijn de mogelijkheden tot ontplooiing en groei.

Op het grensgebied van die ontmoeting gebeurt het. Samen met jou verkennen wij die grens. Op een manier die tegelijkertijd uitdagend en veilig is.

Wij geloven in het ervaren in het hier & nu. Door ervaringen die direct herkenbaar en toepasbaar zijn in het dagelijks leven. Dit doen we respectvol en zonder oordeel op jouw tijd, jouw tempo en met het betrekken van jouw wereld.

Zodat jij samen meer jezelf kan worden.

Mensen worden gelukkig van relaties en werk waarin je jezelf kan zijn, verbonden voelt met anderen en het gevoel te hebben ertoe te doen. Wij staan en gaan voor het versterken van die verbinding.

 

Onze missie

Wij willen bijdragen aan respectvolle samenleving waar mensen elkaar aanspreken en waarderen om wie ze in de kern zijn.

Een maatschappij waarin mensen elkaar helpen om vanuit verbinding te groeien naar wie ze mogen zijn, dit in hun eigen tijd en tempo.

Dit doen wij door het verbinden van de haptonomie met het dagelijks leven. Hiermee versterken wij groei en ontwikkeling van jou als medemens en als professional.

Vragen?
• Chat met ons
• Bel ons op 0246452451
Stuur een bericht

Informatie opleidingen
Wil je meer weten over onze opleidingen?

Brochure ITH mei 2024

Het ITH zal een voicemail of een mail-bericht uiterlijk in 3 werkdagen beantwoorden

Op de hoogte blijven van ons aanbod? Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief