De mensen

 

Het Instituut voor Toegepaste Haptonomie is een kenniscentrum. Wij doen onderzoek naar de haptonomie en passen dit toe op individueel-, team- en organisatieniveau.
Wij zijn sinds 1985 een erkend opleidingsinstituut en zijn ook zelf continue in beweging en ontwikkeling.

Er houden zich diverse personen bezig met de organisatie van het ITH.
Monique van Bilderbeek is Algemeen Directeur én Directeur Inhoud, Angela Imamdi is als Directeur Strategie & Bedrijfsvoering betrokken bij onze organisatie en Hendrik Jan Dieleman houdt zich als Office Manager bezig met de dagelijkse organisatie van het Instituut.

Verder werken we met docenten die een sterke binding met de praktijk hebben. Zo zijn onze docenten haptonomisch werkzaam als zelfstandig gevestigd haptotherapeut en hebben verschillende achtergronden ((para)-medisch, onderwijs, etc.) . Ook de docenten van de ondersteunende vakken (zoals communicatie, psychopathologie of ethiek) en onze externe trainers zijn afkomstig uit de praktijk. Dit zorgt voor diversiteit aan aanbod en leermogelijkheden vanuit verschillende invalshoeken.

Daarnaast maken wij dankbaar gebruik van ons brede maatschappelijke netwerk met ervaren trainers die deskundig zijn in het begeleiden van teams en organisaties in processen van ontwikkeling, verandering en verbetering voor het andere aanbod dat we verzorgen, zoals trainingen,workshops, teambegeleidingen, het incompany / management aanbod, etc.

Kijk onder aanbod wat wij voor jou kunnen betekenen

Vragen?
• Chat met ons
• Bel ons op 0246452451
Stuur een bericht

Informatie opleidingen
Wil je meer weten over onze opleidingen?

Brochure ITH mei 2024

Het ITH zal een voicemail of een mail-bericht uiterlijk in 3 werkdagen beantwoorden

Op de hoogte blijven van ons aanbod? Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief