Incompany

 

Haptonomie is werken aan resultaat van betekenis.

 

Mensen worden gelukkig van relaties en werk waarin je jezelf kan zijn, verbonden voelt met anderen en het gevoel te hebben ertoe te doen.

Haptonomie gaat over het versterken van verbinding.

Verbinding tussen wat je denkt en voelt. Verbinding tussen wat je wenst en wat je doet. Verbinding tussen je deskundigheid en je bijdrage aan het grotere geheel.

Met als uitgangspunt dat gelukkige mensen gezonder, gemotiveerder, creatiever, innovatiever en verantwoordelijker zijn.

We versterken deze verbindingen door middel van praktische oefeningen. Je ervaart wat je voorkeuren zijn en je leert alternatieven om verbindingen te verbeteren.

Het Instituut voor Toegepaste Haptonomie is een kenniscentrum wat de haptonomie onderzoekt en toepast op individueel-, team- en organisatieniveau.

We werken met ervaren trainers die deskundig zijn in het begeleiden van teams en organisaties in processen van ontwikkeling, verandering en verbetering.

De opdrachtgever stelt de doelen en wij zetten iedereen in hun kracht om deze samen te behalen.

 

Het ITH biedt verschillende trainingen, zoals bijvoorbeeld:

 

Meer jezelf door Haptonomie

Leven is samenleven, is contacten en relaties hebben met anderen. We hebben anderen nodig om onszelf te ontdekken en via de ander te voelen dat jij er toe doet! Iedereen maakt op een eigen manier contact met anderen. Hoe maak jij eigenlijk contact? Wat is jouw manier?

Het lijkt een vanzelfsprekendheid, maar ben je je bewust van jouw manier van contact maken? Om erachter te komen hoe jij dat doet gaan we in allerlei praktisch werkvormen met elkaar aan de slag. Als je zicht hebt op jouw manier van contact maken met een ander (stap 1) en je ziet hier patronen in, dan is het interessant om te kijken hoe je bv in je werk contact maakt (stap 2).

Jouw persoonlijke invulling als (beroeps)persoon komt dan naar voren.

Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact op met ons.

 

Management training: Haptonomisch leidinggeven

 

Persoonlijke effectiviteit training voor leidinggevenden. Een ontdekkingstocht naar jezelf om haptonomisch leidinggeven mogelijk te maken.

Persoonlijke effectiviteit training

Wil je je potenties en talenten ontdekken en beter benutten als leidinggevende?

 

Dan is een persoonlijke effectiviteit training waarin je een persoonlijk ontwikkelplan opstelt iets voor je. Gedurende deze management training, waarin je aan jezelf  werkt in groepsverband, waardoor je van en met elkaar kan leren en ontdekken, ontwikkel je een persoonlijk ontwikkelplan.

 

Heb je belangstelling?  Neem vrijblijvend contact op met ons.

Vragen?
• Chat met ons
• Bel ons op 0246452451
Stuur een bericht

Informatie opleidingen
Wil je meer weten over onze opleidingen?

Brochure ITH mei 2024

Het ITH zal een voicemail of een mail-bericht uiterlijk in 3 werkdagen beantwoorden

Op de hoogte blijven van ons aanbod? Meld je aan voor onze digitale nieuwsbrief!

Aanmelden nieuwsbrief